Opzeggen

Opzegging van lessen of het algehele lidmaatschap kan alléén schriftelijk vóór 1 februari of vóór 1 augustus en dient ingeleverd te worden bij de ledenadministratie (per adres: Westerstraat 59, 7963 BB Ruinen). Zeg je op voor 1 februari dan gaat de opzegging in vanaf 28 februari. Zeg je op voor 1 augustus, dan gaat de opzegging in vanaf 31 augustus.

Enkel de afmelding doorgeven aan Ina is dus niet voldoende. Het stoppen met een les of het helemaal lid af worden kan ook gemaild worden naar info@dooruinen.nl. In het geval van zwangerschap, langdurige ziekte of zwemles is tijdelijke vrijstelling van contributie in overleg met de ledenadministratie mogelijk.

Lid worden?

De lessen zijn weer begonnen. Jong of oud. Kom gewoon langs en doe eens mee. De eerste 3 lessen zijn helemaal gratis. De lessen zijn in de sporthal De Marse aan de Mr. Harm Smeengestraat 54.

 

Afmelden bij ziekte

Wanneer je ziek of verhinderd bent, dan graag van te voren afmelden bij je gymdocent. De volwassenen kunnen Ina bellen of sms-en op: 06 - 51 40 52 46. De kinderen kunnen afmelden op nummer 06- 23273862. Afmelden mag ook via je vriend of vriendin, die bij jou in de groep zit.

Marsetoernooi 2017

Klik hier voor de uitslagen van het Marsetoernooi 2017.

Clubkampioen D.O.O. 2017

Clubkampioen 2017

Clubkampioen 2017

Whatsapp Service

Om iedereen wat sneller te kunnen bereiken hebben wij een whatsapp-service ingericht.
(bijvoorbeeld bij lesuitval of activiteiten!)
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor deze service en niet doorgegeven aan derden.

Hoe meldt u zich aan?

  1. Sla 06-23 52 33 26 van DOO Ruinen op als contactpersoon op uw mobiele telefoon
  2. Stuur een whatsapp bericht naar dit nummer, met uw voor- & achternaam
  3. Als u de 2 blauwe vinkjes ziet bent u aangemeld.

Afmelden? Stuur een whatsapp bericht aan DOO Ruinen met de tekst 'afmelden'.